Primavera solidària

18/04/2018

S’acosta Sant Jordi, un dels dies més especials de l’any. La diada de Sant Jordi és el dia per celebrar i gaudir de la cultura i de l’amor, tot passejant per les paradetes engalanades per a l’ocasió.
Com no podia ser d’una altra manera, el PDeCAT de Castellar no es perdrà l’ocasió i muntarà la seva tradicional paradeta. Ens trobareu a la plaça Major a partir de les 16h i fins les 20h. Enguany, però, la situació nacional és molt diferent a la d’anys enrere i no estem disposats a restar impassibles davant la ignomínia. Enguany serà el primer Sant Jordi en què membres d’un govern legítim i representants de la societat civil estan o bé empresonats, o bé fora del país per una persecució ideològica sense precedents des del fi de la dictadura franquista.
És per això, que a la nostra paradeta hi trobareu tota mena de material en suport als nostres representants injustament perseguits: llaços grocs, xapes dels presos, samarretes… Els diners obtinguts es destinaran a la caixa de solidaritat. Serà una bona ocasió per trobar-nos i xerrar de manera distesa sobre la situació política nacional i municipal, així que us animem a tots a visitar-nos el proper dia 23.
D’altra banda, en vista de la celebració de l’aplec de Castellar Vell el proper 20 de maig també volem anunciar que, com cada any, celebrarem la tradicional arrossada popular a la qual hi està convidat tothom. Els tiquets per al dinar es podran comprar a la paradeta del dia de Sant Jordi, a “la Botiga del Castell” (Av. St. Esteve, 19) i a la botiga de “CP Projectes” (Ctra. Sentmenat, 114). Igual que el dia de Sant Jordi, els diners recaptats durant la jornada es destinaran a la caixa de solidaritat.
Catalunya travessa moments difícils després d’haver viscut l’escapçament de la Generalitat i del Parlament per part d’un govern autoritari d’un partit que només ha obtingut quatre escons a les darreres eleccions. És l’hora de fer pinya i demostrar el nostre compromís i solidaritat amb les nostres institucions i amb els nostres governants, que són els que ens han dut fins aquí. Aporta-hi el teu granet de sorra!

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad