Castellar, tancat per obres

19/09/2018

Sembla ser que la tardor, a part de bolets, ens ha portat una nova rierada d’obres a Castellar. Castellar necessita actualitzar-se i millorar els espais, és evident, però mai amb el tarannà d’aquest govern, caracteritzat per la imposició i la nul·la intenció de parar l’orella a altres veus. Ens neguem a avalar aquesta manera de fer basada en planificar i executar sense tenir en compte l’opinió, ja no tan sols de l’oposició, sinó de la resta de vilatans, que hi tenen molt a dir perquè molts d’ells pateixen les conseqüències dels capricis dels inquilins del Palau Tolrà.
Estem parlant de la pèrdua d’identitat de places i indrets emblemàtics del poble fruit de les darreres obres executades. Una cosa és remodelar i l’altra, enderrocar. Després de desfigurar el conjunt escultòric de la Plaça Catalunya per fer-hi un Miami Beach de cartó pedra i després d’arrasar per complet la Plaça de la Llibertat, ara li ha tocat a la Plaça de Folch i Torres. Per no parlar de la tala indiscriminada d’arbres que estaven en bon estat en aquestes places i a la Torre Balada. Tot això sense cap mena de consideració a la gent del poble. Aquest govern només s’interessa per la participació ciutadana quan li convé. A més, potser que abans de començar noves obres acabem les que ja estan encetades, com les del carrer Nou, que van començar fa quatre mesos i van amb retard, o les de les escales dels “enanitos” a St. Feliu, que fa tants anys que duren que els veïns proposen anomenar-les escales de la “Sagrada Família”.
Agrairíem també a l’Ajuntament, després d’haver escoltat la veu dels veïns, una comunicació més eficient respecte els projectes i el desenvolupament i evolució dels mateixos més enllà del Facebook. Els veïns tenen dret a ser informats sobre l’estat de les obres que els afecten. Al cap i a la fi, els pobles els fan les persones i les persones esperen solucions, no més problemes.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad