Prou d’eliminar espais verds a Castellar!

25/02/2019

El castellarenc observador s’haurà adonat que d’un temps cap aquí s’han incrementat les actuacions i les obres a la via pública. Carrers, places, passeigs, parcs… Res escapa a la febre d’aquest equip de govern per fer-li un rentat de cara a Castellar abans que no arribin les eleccions del maig i així l’elector tingui la percepció que s’han fet coses en aquests quatre anys. I tant que se n’han fet de coses, sobretot en els darrers mesos! Altra cosa és que s’estiguin fent quan i com toca, però malauradament no és el cas.

Les obres d’aquesta setmana han tocat a la Ctra. de Sentmenat. Sembla ser que aquest cop es tracta d’eliminar jardineres i part de la vorera per fer aparcaments. Celebrem, així doncs, que l’equip de govern ens doni la raó en relació a les reclamacions que des de Junts per Castellar vàrem fer fa uns mesos en referència a la manca d’aparcament al municipi, i que aquest mateix equip de govern va menysprear.

No obstant, no entenem aquest afany obsessiu d’eliminar tot l’arbrat de la via pública. Ho van fer amb la plaça Folch i Torres, ho van fer amb els arbres dels jardins de la Torre Balada, ho han fet amb la Plaça de la Llibertat i amb un munt de carrers en què els parterres buits són el darrer vestigi que ens recorda que allà hi havia un arbre. Sabíem la insensibilitat de l’equip de govern envers el benestar animal, i ara confirmem que la mateixa insensibilitat i menyspreu s’apliquen a la flora urbana. En comptes de seguir la tendència urbanística del segle XXI i fer un Castellar més verd, retrocedim a paisatges urbans propis del segle XIX en plena era industrial.

I per variar, tal i com dicta la marca de la casa, aquestes obres s’han començat sense haver ni tan sols informat als comerciants que regenten les botigues d’aquesta zona. Tampoc s’ha preguntat als veïns si les actuacions previstes des de l’Ajuntament són prioritàries per a ells o si tenen altres mancances que considerin més adients solucionar abans. Deu ser massa feina. Des de les files socialistes consideren que opinar un cop a l’any per decidir en què s’invertiran una part pressupostos és suficient per cobrir l’expedient de participació ciutadana. Per sort, el proper mes de maig, els castellarencs podran votar si volen que Castellar continuï anant enrere o si volen que comencem a fer passos endavant.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad