Junts per Castellar trasllada la reivindicació de l’accés a la C-58 al president Quim Torra

Segons informa l’Actual el nostre alcaldable Pau Castellví, es va reunir dissabte amb Torra que va visitar Sabadell.

Coincidint amb la visita del president de la Generalitat Quim Torra a Sabadell el dissabte 23 de març, l’alcaldable de Junts per Castellar, Pau Castellví, va poder reunir-se amb l’alcaldable per Sabadell Lourdes Ciuró i el President. En aquesta reunió, l’alcaldable per Castellar va posar sobre la taula certes necessitats que tenim com a poble, com l’accés a la C-58, la necessitat de l’arribada del tren a Castellar o la demanda del col·lectiu Suma+ de tenir més vetlladors a les escoles castellarenques per atendre la diversitat funcional dels alumnes de la vila. El President Torra es va comprometre a donar seguiment a aquestes reivindicacions i Junts per Castellar va aprofitar per convidar el President a la vila pròximament.

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad