Segons informa l’Actual el nostre alcaldable Pau Castellví, es va reunir dissabte amb Torra que va visitar Sabadell.

Coincidint amb la visita del president de la Generalitat Quim Torra a Sabadell el dissabte 23 de març, l’alcaldable de Junts per Castellar, Pau Castellví, va poder reunir-se amb l’alcaldable per Sabadell Lourdes Ciuró i el President. En aquesta reunió, l’alcaldable per Castellar va posar sobre la taula certes necessitats que tenim com a poble, com l’accés a la C-58, la necessitat de l’arribada del tren a Castellar o la demanda del col·lectiu Suma+ de tenir més vetlladors a les escoles castellarenques per atendre la diversitat funcional dels alumnes de la vila. El President Torra es va comprometre a donar seguiment a aquestes reivindicacions i Junts per Castellar va aprofitar per convidar el President a la vila pròximament.

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.    Veure
Privacidad