El canvi a Castellar és possible: depèn de tu

Aquesta mitjanit ha arrencat la campanya electoral per les eleccions municipals i europees. Resten quinze dies per endavant durant els quals la gent de Junts per Castellar trepitjarem cada pam del municipi per escoltar, conversar i explicar les propostes que tenim per transformar Castellar.

Castellar ha de recuperar el lideratge i l’orgull que ha perdut amb cada legislatura socialista. És evident que el canvi a Castellar no vindrà de la mà dels que han estat ni més ni menys que dotze anys remenant el cistell de les cireres. No hi ha petoneig suficient per tapar les mancances i els estralls causats pel desgovern dels socialistes en molts aspectes que han quedat completament desatesos. I els veïns estan farts.

Les urbanitzacions i nuclis annexos pateixen una falta d’inversions crònica que es tradueix en que cada vegada que hi ha una tempesta o una ventada els veïns estiguin dos dies sense llum. La neteja d’alguns carrers de la vila és senzillament deficient i això dóna peu a situacions de manifesta insalubritat. Aparcar al centre s’ha convertit en una odissea per als veïns i per aquells que venim de la perifèria a comprar en el comerç local. Lluny d’incentivar el comerç local, com pretenia l’equip de govern amb l’Illa del Centre, més aviat l’estan perjudicant. I la llista no s’acaba aquí: la manca d’equipaments esportius, els continus nyaps ètics i legals en la gestió i la protecció dels animals, l’èxode juvenil, la manca de serveis d’assistència a la gent gran, el deficient estat de conservació de l’entorn del Ripoll…

Tothom que s’estimi Castellar té ara l’oportunitat d’apostar per un projecte transformador, positiu i il•lusionant per fer entre tots el Castellar que ens mereixem. Junts per Castellar som els que viuen al centre i els que viuen als nuclis annexos, els joves i la gent gran, els nouvinguts i els que porten vivint aquí tota la vida. Per això, posem al servei dels castellarencs un projecte on totes aquestes persones hi tinguin cabuda.

I no oblidem tampoc que aquestes eleccions es juguen en clau municipalista, però també en clau europea i en clau de país. Després de voler silenciar l’independentisme amb l’intent de prohibició de la candidatura del president Puigdemont, cal votar massivament a favor de la llista del president en defensa de la democràcia i enfront de la repressió. Fent fora al PSC de l’Ajuntament, farem el Castellar que ens mereixem i avançarem cap a la República, perquè la República comença als Ajuntaments.

Junts per Castellar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad