Eleccions el Parlament de Catalunya 2021

Els afiliats de Junts per Catalunya a Castellar han elegit una nova executiva local de Junts per Castellar, encapçalada per Pepi Ramón com a coordinadora, i integrada per Lluís López com a responsable de l’Àrea d’Organització, Esther Font com a responsable de l’Àrea de Política Municipal, Rat Cucurull com a responsable de l’Àrea de Comunicació, Joan Juni com a tresorer, Llorenç Serres com a vocal i Pau Castellví com a vocal en tant que portaveu del grup municipal a l’Ajuntament. La nova coordinadora, Pepi Ramón afirma en un nota de premsa de la formació que “comencem amb ganes i força per impulsar canvis reals i millores a Castellar”.

L’elecció de la nova executiva va ser a través del procés de llistes obertes. Tots els candidats que es van presentar van comptar amb el suport dels afiliats.Junts es prepara per a les eleccions fent una crida a participar del seu projecte. La formació estrena etapa també a Castellar presentant una campanya que convida a la participació i a sumar-se activament el projecte que lideren Carles Puigdemont i Laura Borràs.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad