Les conselleres Victòria Alsina i Violant Cervera oferiran la Xarxa d’Albergs de Catalunya als ciutadans que no poden tornar a Ucraïna

La consellera Alsina, amb el cònsol general d’Ucraïna a Barcelona.

Consellera Alsina: “El Govern condemna de manera rotunda l’atac, l’agressió i l’amenaça de Rússia sobre Ucraïna”

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, han acordat oferir la Xarxa d’Albergs de Catalunya als ciutadans que no poden tornar a Ucraïna a causa del tancament de l’espai aeri. Aquest matí la consellera Alsina s’ha reunit amb el cònsol general d’Ucraïna a Barcelona, Artem Vorobyov, per conèixer la situació sobre el terreny i s’ha posat a disposició del consolat. Davant la situació d’emergència que viu el país causada per l’atac de Rússia, la consellera ha afirmat que “està en contacte permanent amb el consolat d’Ucraïna per poder coordinar en el dia a dia totes les necessitats que vagin apareixent” i ha manifestat que “el Govern de Catalunya condemna de manera rotunda l’atac, l’agressió i l’amenaça de Rússia sobre Ucraïna”. A més, Alsina ha remarcat que des del Govern de Catalunya “creiem que és molt important una resposta unitària de la Unió Europea”, i en aquest sentit, “donem suport a totes les sancions i altres  decisions que pugui prendre la UE”. El Govern de la Generalitat està seguint de prop l’evolució d’aquesta crisi. La consellera d’exteriors ha afirmat que s’estan treballant d’altres mesures en cas que sigui necessari. Si hagués una ordre d’evacuació, la consellera d’exteriors afirma que “ens posem a disposició per acollir les persones que vinguin a Catalunya”. A més, el departament d’Exteriors s’està coordinant amb el Departament de Salut per enviar material sanitari a la regió.   Barcelona, 24 de febrer de 2022.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad