Miriam Nogueras: “La pau i la llibertat s’han de defensar amb contundència des de cada país, però també des d’Europa, l’OTAN i les institucions internacionals”

02

0502

La portaveu de Junts al Congrés, Miriam Nogueras, en una intervenció a la cambra ha destacat que “la pau i la llibertat s’han de defensar amb contundència des de cada país, des de la UE i des de l’OTAN”, i ha afegit que “ara per ara dir ‘no a la guerra’ sense fer res més és equivalent a no fer res”. Per altra banda, en una entrevista amb Directe Catalunya, de 8TV, s’ha referit a l’arxivament de les causes contra el Rei Emèrit per part de la Fiscalia: “cap sorpresa perquè cap Gobierno espanyol ha qüestionat mai al Rei Juan Carlos”. També ha participat en el 30 minuts “Ultres d’uniforme”, on ha destacat que existeix una Directiva europea que Espanya no ha transposat i que obliga els governs a protegir les persones o organitzacions que denunciïn les violacions de l’Estat de dret. Nogueras ha participat en una roda de premsa conjunta amb la portaveu del partit i a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, i el regidor Jordi Martí sobre l’àmbit de la seguretat.

La diputada Pilar Calvo ha promogut l’acte al Congrés sobre la necessitat d’abordar la prohibició d’importar trofeus de caça d’espècies animals vulnerables. També ha demanat un informe al Gobierno sobre l’experimentació científica amb animals. “Quines són les autoritzacions d’experiments amb animals de Vivotecnia dels anys 2020 i 2021?”. Per altra banda, Calvo, juntament amb la senadora de Junts, Mayte Rivero, han donat suport a la diputada Eulàlia Reguant davant les portes del Tribunal Suprem. A més, les dues han assistit a una trobada amb dones afganeses organitzada per les comissions d’Exteriors, Treball i Igualtat. “Els hem traslladat la nostra solidaritat amb el poble afganès i agraïm la valentia de les dones afganeses”.

La diputada Mariona Illamola Dausà, per la seva banda, ha signat una Proposició no de Llei conjunta amb d’altres partit per condemnar l’atac de la Federació Russa a Ucraïna. També ha presentat una esmena a la totalitat a la llei d’habitatge perquè “implica una absorció competencial total, forçada i artificial”. La diputada ha viatjat a París per participar en la Conferència d’Òrgans Especialitzats en Afers Comunitaris (COSAC): “És una manera de fer sentir la nostra veu perquè ens escolten diputats de tots els països europeus”.

El diputat Josep Pagès ha participat en les compareixences d’especialistes en matèria concursal a la Comissió de Justícia, en el marc de la llei concursal i de segona oportunitat.

Madrid, 2 de març de 2022

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad