La presidenta Laura Borràs, el vicepresident Jordi Puigneró i els consellers de Junts per Catalunya assisteixen al Mobile World Congress 2022

Vicepresident Puigneró:  “en aquest MWC de la recuperació, Catalunya mira cap amunt, cap al progrés i el futur”

 

 

La presidenta Laura Borràs, el vicepresident Jordi Puigneró i els consellers de Junts per Catalunya, Gemma Geis, Lourdes Ciuró, Violant Cervera, Victòria Alsina, Josep Maria Argimon i Jaume Giró han assistit al Mobile World Congress. El vicepresident ha posat de relleu l’oportunitat de l’estand de Catalunya al MWC afirmant que suposa per a “moltíssimes empreses, ja que a través d’ell poden explicar-se al món, presentar els seus serveis, aconseguir nous clients i crear sinergies”. En aquest sentit ha agraït l’esforç de totes les àrees de Govern implicades en la iniciativa. El vicepresident ha destacat que “en aquest MWC de la recuperació, Catalunya mira cap amunt, cap al progrés i el futur, cap aquesta economia de l’espai, que és un sector ple d’oportunitats laborals. I la millor política social que podem fer és que la gent tingui feina”.

Aquest any, 52 empreses, entitats i centres tecnològics estaran ubicades a la zona d’expositors dels dos estands amb què compta la Generalitat. Sota el lema “Catalonia looks up” els estands conviden també a viure una experiència hologràfica en 360° totalment nova i que permet conèixer els beneficis de la connectivitat IoT/5g i de les missions espacials amb nanosatèl·lits dins l’Estratègia NewSpace de Catalunya.

 

 

Barcelona 3 de març del 2022

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad