Junts demana la compareixença a petició pròpia del president Puigdemont, Alay i Boye

 

Albert Batet defensa que aquestes explicacions deixaran en evidència les informacions que vinculen l’independentisme amb Rússia
El grup parlamentari expressa tot el suport a la presidenta Borràs

Junts per Catalunya ha demanat avui la compareixença per iniciativa pròpia del president Puigdemont, el seu cap de l’Oficina, Josep Lluís Alay, i el seu advocat, Gonzalo Boye. L’objectiu d’aquesta petició és que donin totes les explicacions oportunes a la Comissió d’Afers institucionals “perquè les informacions dels darrers dies que vinculen l’independentisme amb Rússia que mereixen ser desmentides amb total rotunditat”.

Així mateix, el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, ha lamentat les declaracions fetes pel portaveu d’ERC a Madrid, Gabriel Rufian, en què ha avalat el vincle de l’independentisme amb Rússia. “Són unes declaracions impròpies d’un dirigent d’ERC i són unes afirmacions deshonestes d’un dirigent independentista” ha dit Batet. Per aquest motiu, ha convidat el dirigent d’ERC a comparèixer al Parlament de Catalunya i aporti aquesta suposada informació que té i saber d’on prové. “No ha parlat amb ningú de Junts per Catalunya, ni amb cap de les persones afectades”, ha apuntat Batet

El president del grup parlamentari ha preguntat amb qui ha parlat Rufián i en quines proves es basa per fer aquestes declaracions o “si ha comprat gratuïtament el relat de les clavegueres de l’Estat. A parer seu, “aquest to despectiu no és propi de la política. Fons i formes, en política no tot s’hi val”.

Batet també ha aprofitat la roda de premsa per mostrar el suport de Junts per Catalunya la presidenta del Parlament, Laura Borràs. “Són conegudes i constants les acusacions infundades contra membres de Junts per Catalunya i contra el conjunt de l’independentisme”. La presumpció d’innocència és un dret que té tot ciutadà, òbviament, també la presidenta Borràs.

Finalment, Batet ha mostrat tot el respecte per la comunitat educativa que avui ha iniciat la primera jornada de vaga. “Després de veure l’elevat seguiment del primer dia de vaga, demanem que es reprengui el diàleg tan aviat com sigui possible”, ha sentenciat el president del grup parlamentari.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad