El Congrés aprova per unanimitat una moció de Junts per deixar exemptes d’impostos les beques d’estudis dels orfes de Germanwings

 

 

Nogueras aconsegueix que tots els partits votin a favor de la iniciativa de Junts en el setè aniversari del sinistre

 

El dia que es compleixen set anys de la tragèdia de Germanwings, on hi van perdre la vida 150 persones, la portaveu de Junts al Congrés, Miriam Nogueras, ha aconseguit posar d’acord a tots els partits de la cambra baixa perquè votin a favor d’una moció per deixar exemptes d’impostos les beques d’estudis dels orfes que va provocar el sinistre.

 

 

Madrid, 24 de març de 2022

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad