Junts presenta 25 esmenes per impulsar els plans de pensions d’ocupació a Catalunya

 

 

“La prioritat en els plans de pensions d’empresa és preservar les competències de Catalunya en matèria de fons i plans de pensions, i incorporar les peticions dels representats de les pimes i autònoms” adverteix Pagès

 

El diputat i portaveu de Justícia de Junts al Congrés, Josep Pagès, ha presentat aquesta setmana un total de 25 esmenes al Projecte de Llei per a l’impuls dels plans de pensions d’ocupació (plans d’empresa). Les esmenes de Junts se centren en dues qüestions essencials des d’una perspectiva nacional: d’una banda, preservar les competències en matèria de fons i plans de pensions de la Generalitat de Catalunya; de l’altra, fer extensiu aquest sistema als treballadors de tot el teixit productiu, i no només als de les grans empreses. Per això, Junts vol fomentar la seva implementació en els treballadors autònoms, en les micro-empreses i petites i en les mitjanes empreses i treballadors autònoms, que donen identitat pròpia al teixit productiu català.

 

Les esmenes de Junts també tenen per objecte reforçar l’equitat entre treballadors autònoms i treballadors assalariats a nivell de rebaixa fiscal de l’IRPF en els plans de pensions d’empresa, així com preservar el paper de les mútues, molt importants a Catalunya, on històricament han ofert aquesta tipologia de servei als socis mutualistes, i sobre les quals la Generalitat de Catalunya disposa de competències de regulació.

 

 

Madrid, 1 d’abril de 2022

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad