Celebrada la primera taula rodona entre els tres espais de debat ideològic de Junts: socialdemòcrates, liberals i d’esquerres

 

La sectorial de Relacions entre Institucions i Govern Obert ha organitzat  un debat entre els tres espais de debat ideològic de Junts per mostrar la seva transversalitat , explicar com treballen els tres corrents i  compartint les diferents perspectives en àmbits temàtics d’actualitat de l’agenda política

 

Un centenar de militants del partit varen seguir l’acte, presentat per Carles Agustí i moderat per Maria Casanovas i Arnau Llambrich, des de la seu nacional o per via telemàtica. La sectorial va mostrar la capacitat de poder generar aquests espais de debat intern i donar l’oportunitat als afiliats de preguntar i participar d’aquests.

Cristina Casol, representant de l’espai socialdemòcrata,  Joan Canadell liderant l’espai dels liberals i  Oriol Izquierdo per part del corrent d’esquerres han estat els tres ponents del debat i han pogut explicar la visió de cada espai ideològic respecte les  qüestions plantejades. Es va fer palès que en molts casos hi ha acord en el fons de les qüestions, si bé  pot haver-hi discrepàncies en com treballar-les.

Es van debatre diversos temes de molt interès i d’actualitat  política del nostre segle arreu del món, que van formular els moderadors i el públic assistent; temes com la sostenibilitat, les administracions públiques i les fonts d’energia,  o del nostre país com Barcelona, les àrees metropolitanes i el model econòmic català, entre d’altres.

Els tres ponents van fer evidents algunes de les diferències, però també i sobretot la voluntat d’arribar a acords per poder generar posicionaments conjunts i forts perquè el partit pugui donar resposta als grans reptes polítics, socials i econòmics de la societat catalana.

Antoni Morral va fer la cloenda com a coordinador d’espais ideològics de la Direcció Nacional de Junts. Morral va destacar la innovació tant important de tenir aquests espais ideològics articulats per a donar resposta com a partit a tots els grans reptes que Junts afronta com és la riquesa de la transversalitat en les idees donant resposta a la ciutadania arreu , que demanda canvis profunds  en la política per adaptar-la a una societat molt més diversa i complexa.

 

Sectorial de Relacions Institucionals i Govern Obert

Junts per Catalunya

 

 

Barcelona, dimecres 6 d’abril de 2022

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad