El vicepresident Puigneró presenta el projecte AINA als Països Catalans per sumar variants dialectals

El vicepresident es reuneix amb el conseller Lluís Puig a Perpinyà

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha viatjat aquesta setmana pels Països Catalans per presentar el projecte AINA. El vicepresident ha recorregut diversos territoris per sumar veus de les diferents variants dialectals amb la presentació del projecte sota el títol Una llengua intel·ligent. AINA, el català en l’era digital. En els actes està habilitat un punt perquè els assistents puguin enregistrar la seva veu a l’AINA.

Puigneró va presentar dilluns el projecte a Perpinyà (Catalunya Nord), on es va poder reunir amb el conseller Lluís Puig, que va participar a l’acte. Dijous va presentar el projecte a València i dilluns 11 d’abril la gira arribarà a Mallorca.

 

Un mes després de llençar la iniciativa ja s’han enregistrat 640.000 talls de veu i més de 900 hores de gravació. Abans de l’estiu, Vicepresidència organitzarà una segona gira que recorrerà les vuit vegueries del país.

 

Barcelona, 8 d’abril de 2022.

 

 

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad