Nogueras: “O el Govern espanyol depura responsabilitats, o serà còmplice de l’espionatge a independentistes”

 

Junts presenta una bateria de preguntes escrites i, juntament amb d’altres grups, reclama una comissió d’investigació al Congrés dels Diputats

 

La portaveu de Junts al Congrés, Miriam Nogueras, ha advertit aquest dijous al Govern del PSOE i Podem que “o dóna explicacions i depura responsabilitats, o serà còmplice de l’espionatge a independentistes”. Ho ha dit en una roda de premsa després d’una reunió al Congrés amb els partits afectats per l’espionatge de Pegasus. “No hi ha confiança ni en aquest Govern espanyol ni en un Estat que vulnera no només la intimitat de diputats d’aquest Congrés, sinó de periodistes, advocats i altres membres de la societat civil i de tot l’entorn dels espiats“, ha dit Nogueras, qui assumeix que això és “una persecució ideològica”.

 

En aquest sentit, Junts ha registrat diverses preguntes parlamentàries, dirigides al Govern espanyol, per conèixer l’origen de l’espionatge a 65 persones de l’entorn independentista. A més, juntament amb d’altres grups parlamentaris, Junts reclama una comissió d’investigació sobre aquests fets al Congrés dels Diputats.

 

Madrid, 21 d’abril de 2022

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad