El vicepresident Puigneró engega a Nova York una ofensiva política internacional amb associacions de drets humans pel ‘Catalangate’

 

 

Puigneró torna a demanar una comissió d’investigació i afirma que la dimissió de la ministra Robles “no pot evitar una investigació” 

 

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró ha aprofitat la seva estada d’aquesta setmana a Nova York per engegar una ofensiva política per internacionalitzar el cas d’espionatge contra l’independentisme.

A Nova York, Puigneró s’ha reunit amb el secretari general de l’European Center for Constitutional and Human Rights, Wolfang Kaleck, amb responsables de les organitzacions Acces Now, una entitat que vetlla pels drets humans i drets digitals, Electronic Frontier Foundation (EFF), entitat de defensa dels drets humans digitals, i del Comitè de Protecció dels Periodistes.

Després de les trobades, el vicepresident ha afirmat que “la via internacional, com ha demostrat el President Puigdemont en la via judicial des de l’exili, és la més efectiva per pressionar l’Estat espanyol i desemmascarar qui hi ha darrera de la trama d’espionatge del Catalangate”.

Puigneró ha tornat a reclamar que s’obri una comissió d’investigació per investigar el CatalanGate i ha afirmat que la ministra Robles “ha deixat clar que contra l’independentisme tot s’hi val, fins i tot saltar-se la democràcia i vulnerar els drets fonamentals dels ciutadans de Catalunya”“La qüestió ja no és si la ministra dimitirà o no, si no quan dimitirà”, ha reblat.

 

28 d’abril de 2022.

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad