EL CANVI EN POSITIU

 

Voldria començar aquest article donant les gràcies a tots els assistents a l’acte de la meva presentació com alcaldable de Junts per Castellar el passat 9 d’octubre. Vàrem ser més de 100 persones, tot i ser una data en què molta gent no va poder venir, bé perquè tenien previst marxar de vacances aquella setmana aprofitant la festa del Pilar, o bé perquè participaven en la cursa Castellar-Montserrat organitzada pel Centre Excursionista de Castellar o en alguna altra activitat programada per aquest dia.
Entre els assistents hi havia representants locals dels partits polítics i també vàrem comptar amb representants de Junts per Catalunya, conjuntament amb alcaldables de la nostra formació d’altres municipis del Vallès Occidental. Tots teníem moltes ganes d’escoltar les paraules de l’admirat i estimat HC Josep Rull, de qui vull destacar i agrair la seva generositat i predisposició a acompanyar-me en la meva presentació oficial. També voldria fer un agraïment a tot l’equip que formem aquesta candidatura, per l’esforç i dedicació per portar-la a terme. Un equip que està en constant construcció i, per això, des d’aquí, animo a acostar-se a tothom qui vulgui participar i implicar-se per contribuir a fer possible i donar forma al canvi que molts estem esperant per a Castellar.
Tant se val si ets de Castellar de tota la vida o no, si ets jove o si ets gran, si ens has votat mai o si no: si creus en una altra manera de fer les coses, en un Castellar ple d’oportunitats de present i de futur, aquest és el teu lloc. Tothom que vulgui fer de Castellar una vila millor per a la vida de les persones trobarà les portes obertes. Acompanya’ns i participa d’aquest corrent de canvi. Ho farem amb entusiasme, recuperant la il·lusió, fent que tothom se senti protagonista i part imprescindible en aquest canvi. I ho farem Junts i en positiu!

Joan Juni, alcaldable de Junts per Castellar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad