Nou local de Junts per Castellar

 

 

Nou local de Junts per Castellar

Aquestes últimes setmanes hem estat adequant el nou local que tenim al carrer Sant Pere Ullastre amb la imatge del partit i s’ha muntat a l’aparador un roll up amb un photocall de la imatge de precampanya per les pròximes eleccions municipals, ja només ens queden alguns petits retocs per poder fer la inauguració oficial, volem tenir un contacte directe amb la població, per recollir les seves necessitats, inquietuds i suggeriments, des de Junts per Castellar volem preparar un programa electoral engrescador per transformar el nostre municipi en una ciutat moderna adaptada a les necessitats dels seus habitants, una ciutat que sigui un referent a la nostra comarca, una ciutat amable i segura preparada per les necessitats del futur més immediat.

Joan Juni

Alcaldable de Junts per Castellar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad