Veritats incòmodes sobre les còmodes mentides referents a la transició energètica a Catalunya

 

El candidat a l’alcaldia de Junts per Castellar Joan Juni presentarà el proper dissabte 4 de febrer a les 12h a l’auditori Miquel Pont, el col·loqui:

Veritats incòmodes sobre les còmodes mentides referents a la transició energètica a Catalunya

Estem en un moment transcendental on cal prendre decisions molt importants pel que fa a la generació d’electricitat, quins models energètics són els realment necessaris i sostenibles. Els ciutadans i ciutadanes necessiten informació de primera mà, per part de persones que han dut a terme projectes innovadors, i que, des de la pràctica, tenen un ampli coneixement de tots els factors implicats alhora de decidir el model energètic que volem, i, no ens enganyem més just i sostenible per a tothom. És hora de parlar clar i donar explicacions concises a la població

Per aquest motiu hem preparat aquest col·loqui amb persones altament qualificades i amb molta experiència per tal d’aportar solucions pràctiques a la ciutadania i que poden donar respostes a preguntes a vegades incòmodes. Així doncs comptarem amb la presència de:

Manel Torrent, enginyer industrial, ha estat Director General d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat minera, així com Director de l’Institut Català d’Energia i, actualment Director de l’Agència d’Energia de Barcelona i Coordinador d’Energia a Junts.

Salvador Salat, enginyer, assessor energètic, ha treballat al sector públic i també privat en la promoció de projectes de renovables, al mateix temps que ha treballat en campanyes de comunicació de les renovables, autor del llibre “Diccionari de la Transició Energètica- Energia de la A a la Z.

Jaume Morron, soci i director de DialEc Comunicació per la Sostenibilitat, una microagència de comunicació especialitzada en l’acceptació social dels projectes de renovables. També ha treballat en companyies multinacionals i està en constant seguiment de l’actualitat catalana i internacional de les renovables i l’eficiència energètica.

Pep Puig, doctor en enginyeria industrial especialitzat en tècniques energètiques impulsor del primer projecte eòlic comunitari, Vicepresident d’Eurosolar. Membre del Grup de Científics i Tècnics per un Futur no Nuclear i activista incansable de la implantació de les renovables, cooperatives energètiques i estratègies per a models energètics justos i sostenibles.

Moderarà el col·loqui la nostra regidora i ecòloga Esther Font, experta en didàctica i comunicació de la ciència. L’acte està obert a tothom i l’entrada és gratuïta, entre tots els assistents es sortejaran 5 llibres Diccionari de la Transició Energètica. Energía de la A a la Z.

Aquesta és una de les primeres iniciatives que sota el lema: PARLEM CLAR, durem a terme a Castellar en els propers dies.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad