Nota de premsa 24 de maig

Nota de premsa 24/05/23:

“No ens quedem només amb els titulars”. Així s’ha referit Joan Juni a les accions que inclou el seu programa electoral. L’alcaldable de Junts per Castellar ha explicat que “més enllà de les propostes que més criden l’atenció no ens oblidem de les grans mancances que pateix Castellar”.

Juni ha volgut posar l’accent en temes “menys noticiables però indispensables”. En concret ha posat sobre la taula les necessitats que afecten tant les urbanitzacions com Sant Feliu del Racó. “No es poden normalitzar les seves queixes reiterades sobre els problemes de serveis que pateixen i les deficiències en manteniments sense fer res fins que arriben les eleccions. Això diu molt del respecte del govern per aquestes zones del municipi”.

El candidat de Junts, que ha insistit en la urgència d’un tracte digne a aquestes parts de la població introduïa un altre tema cabdal per a la seva formació quan ha insistit en la implicació de la gent jove en les polítiques que els afecten. “El seu desenvolupament personal passa també per l’habitatge, la feina, la formació o la salut. No podem parlar només d’oci, perquè són el futur de Castellar. Han de poder participar en el debat i les decisions perquè els interessa”.

Juni recordava que també el seu programa electoral té espai per a polítiques actives sobre animals. “Els domèstics i de companyia mereixen totes les garanties de qualitat de vida, però també hem de pensar en la fauna de l’entorn quan parlem de medi natural i sostenibilitat. En aquest com en gairebé tots els temes s’han d’implementar accions transversals d’ampli abast”.

Referint-se al ventall de continguts del seu programa, Juni convida a consultar la web de Junts per Castellar mentre demanava el vot per a la seva candidatura: “No totes les propostes tenen espai als mitjans, però totes tenen igual importància per a nosaltres i en les creiem, i amb el convenciment de fer-les possibles demanem el vot per a Junts per Castellar”.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad