Caminem Junts

Agraïda i amb confiança: a mesura que passen els dies, aquesta és la sensació que es va reforçant en el meu interior. Després de tota la feina feta des del partit al qual pertanyo, Junts per Castellar, estic satisfeta d’haver aconseguit ser regidora. Soc conscient que això implica molta responsabilitat i feina a fer. Del que estic segura és que treballaré per portar a terme el nostre programa i que lluitaré pels drets dels col·lectius més vulnerables (entre ells, els animals), sense descuidar tota la resta i posant la sensibilitat femenina necessària per fer del nostre poble un lloc millor.

Els que em coneixen, saben de la meva bona disposició, empatia, solidaritat i capacitat de gestió. També que soc una persona transparent, sensible però amb caràcter. Experiència política no en tinc, però des que tinc ús de raó, soc independentista, estimo el meu petit país: Catalunya.

Vull donar les gràcies a tots i totes pel vostre suport, a l’equip que ha confiat en mi, al meu home Mario Simón, Guillem, Carles, Judith i Xènia, i com no, a tota la meva família, amigues i amics.

Per mi serà tot un repte i un treball personal, en el que sé que al llarg del camí em trobaré obstacles, però els meus principis i conviccions em guiaran.

Olga Arpal

Regidora de Junts per Castellar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad