Discurs ple de constitució Ajuntament

 

Primer de tot volem donar les gràcies a tots els castellarencs i castellarenques que ens han dipositat la confiança.

Som un equip nou de regidors que agafem el relleu del Pau i l’Esther, a qui els volem agrair la feina feta durant aquests últims 4 anys.

En aquestes eleccions hem trencat tendència amb un difícil creixement en la representació al consistori, tot i les condicions complicades, per una major abstenció que ha afavorit al PSC conservar la majoria absoluta.

Nosaltres hem treballat per a tenir un programa electoral amb propostes molt diverses per al nostre municipi i sobretot per a donar respostes a les mancances que continuen existint.

Des de l’oposició farem el possible per a fer-les realitat, anant sempre de cara i destinant tot el temps i esforç necessari. I també comprovarem aquesta mà estesa que ha expressat el partit socialista en aquestes últimes setmanes.

Hem parlat molt de propostes aquesta passada campanya, per això avui no hi entraré, les trobareu al nostre programa que serà el full de ruta aquesta legislatura. Sí que diré que és una mirada diferent del que s’ha estat fent a Castellar durant aquests últims anys.

Sabem que podem ser un municipi de referència a Catalunya i al món, fent valdre tot el patrimoni històric, cultural i paisatgístic que tenim. Ens ho hem de creure per poder-ho fer realitat.

Tenim el privilegi de viure en un lloc únic, on la seva gent ha estat referent en molts àmbits, amb unes entitats que ens representen per tot el país. En la meva etapa als pessebres soc testimoni de com durant 2 mesos els visiten unes 5.000 persones vingudes de fora de Castellar.

D’altra banda, donat que vinc del món empresarial, no puc oblidar-me de la nostra indústria i el comerç, que no només donen feina a la gent de castellar sinó també de la comarca.

Tampoc ens oblidem d’una altra fita. Treballar, també des del municipi, perquè Catalunya esdevingui una república d’Europa.

Som conscients de la responsabilitat d’esforçar-nos per a aconseguir una vila millor, i això sense perdre l’essència de poble que la majoria de la ciutadania volem. Un sentiment que segurament la resta del consistori assegurarà compartir. Si és així, en nosaltres, podreu trobar amb qui compartir aquest viatge que avui comença.

Visca Castellar i visca Catalunya.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad