EL CONFLICTE DE LA B40 una mirada des de Castellar

 

Per aquest divendres hem organitzat una xerrada/conferència titulada “EL CONFLICTE DE LA B40, una mirada des de Castellar”, les casualitats l’han fet coincidir amb el dia de la inauguració del tram de la B40 d’Olesa a Terrassa, un tram que s’ha trigat quinze anys a executar-lo i que amb dos mesos de retard pel canvi de ministeri, estant l’obra acabada, al final s’ha obert el trànsit.

Per aquest acte s’ha convidat a l’arquitecte i urbanista Manel Larrosa membre de la Junta de FEM Vallès i Via Vallès, que exposarà les seves idees sobre el traçat i els enllaços de la ronda nord de Sabadell amb els municipis afectats.

La sessió serà especialment interessant per a Castellar en tractar la seva connexió tant amb ambdues cocapitals com amb la C-58C (ronda oest de Sabadell). Una de les preocupacions principals és descongestionar la carretera B124 i erradicar els problemes que es generen a la Gran Via i a l’avinguda Estrasburg de Sabadell. També explicarà les possibilitats de facilitar l’arribada del tren a la Vila.

El projecte de Larrosa busca el consens entre els diferents partits i consistoris, les patronals del Vallès Occidental, el Consell Comarcal i les Cambres de Comerç de Sabadell i Terrassa, per poder-lo presentar a la Generalitat i el Govern central i accelerar la seva execució.

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad