Junts per Catalunya es mobilitza a Castellar

05/12/2017

No són unes eleccions normals. El dia 21 els catalans estem cridats a les urnes d’una manera anòmala i totalment contranatural perquè les eleccions no han estat convocades pel president de la Generalitat, com seria el cas en una situació de normalitat. Però com que l’Estat espanyol ha trencat tots els esquemes de normalitat democràtica coneguts, les circumstàncies no ens poden agafar desprevinguts i hem de deixar-nos la pell per tornar a demostrar que els catalans no ens arronsarem i que seguirem tossudament alçats. Sempre hem defensat que les urnes són la solució i, lògicament, no les defugirem.
Cal recordar, però, que aquestes eleccions han estat convocades per un govern que no té cap mena d’autoritat moral sobre Catalunya després d’haver ordenat les furibundes càrregues policials l’1 d’octubre, desmantellat les institucions nacionals catalanes i empresonat membres del govern i la societat civil. Ara mateix som un país ocupat, però és a les nostres mans poder canviar-ho a través de les urnes.
En aquestes eleccions no valen mitges tintes. O votes democràcia o votes 155. O votes president Puigdemont o votes president Rajoy. O votes per una nació lliure o votes per l’assimilació. O votes per restaurar les institucions catalanes o votes per la seva desaparició. O estàs amb la llibertat dels presos polítics o estàs amb els qui els han empresonat.
Amb aquestes disjuntives sobre la taula és evident que Junts per Catalunya és la millor opció a l’hora de defensar i restaurar el nostre país, els nostres legítims governants, les nostres institucions i la nostra dignitat com a nació i advertir, de pas, al nacionalisme espanyol perquè tregui les seves urpes de Catalunya. Catalunya serà el que els catalans vulguin que sigui. Aquest és un missatge que interpel·la tots els demòcrates siguin de la ideologia que siguin. D’aquí la transversalitat de la “Llista del President”.
Per aquests motius, Junts per Catalunya – Castellar s’ha mobilitzat per portar el seu missatge arreu del municipi. En aquest sentit, els caps de setmana del 9, 10, 16 i 17 de desembre instal·larem carpes informatives a diferents punts de la vila. D’altra banda, tenim dues conferències programades per als dies 13 i 18 de desembre amb dos membres de la llista de Junts per Catalunya, el Dr. Francesc Xavier Hernández Cardona i el Pep Puig, respectivament. Per a més informació sobre aquests actes estigueu al cas de les notícies i xarxes socials del PDeCAT Castellar del Vallès.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad