Un projecte del segle XXI

07/02/2018

La maquinària de les primàries ja està en marxa. La setmana passada vam avançar a través d’una nota de premsa publicada en aquest mateix setmanari la celebració de primàries el proper mes de març. El resultat d’aquesta votació determinarà el candidat que encapçala la llista del Partit Demòcrata a les municipals de l’any vinent. En aquest sentit, l’executiva local del PDeCAT ha estat treballant les darreres setmanes en els preparatius i en l’organització d’aquest esdeveniment que, per a nosaltres, és molt important. Aquestes primàries són cabdals perquè són una constatació més que el PDeCAT treballa i s’esforça per adaptar-se contínuament a les necessitats i exigències del país i del moment que vivim.
Durant massa temps, els partits i la societat no han avançat plegats. És més, la societat sempre ha anat per davant dels partits i ha estat aquesta qui els ha empès a renovar-se per adaptar-se a les noves circumstàncies. El PDeCAT va néixer justament per això, perquè sigui el partit de referència de la Catalunya del segle XXI, a l’avantguarda dels reptes que se’ns presenten dia a dia. Treballem intensament per fer del nostre partit un partit que s’assembli el màxim possible a la societat catalana.
D’altra banda, som els primers en exigir-nos tolerància zero amb la corrupció i compartim amb la resta de la societat la gran indignació que suposa veure com uns quants s’han beneficiat il·lícitament d’allò que no els pertocava, també a casa nostra. Per això, des del mateix moment de la nostra fundació, es varen aprovar un Codi Ètic i un Règim d’Incompatibilitats que estableixen molt estrictament les directrius a seguir en temes com l’acumulació de càrrecs o la transparència en la gestió. Prova d’això és que en els darrers mesos s’han publicat diversos rànquings que donaven l’aprovat al PDeCAT en matèria de transparència i de qualitat democràtica. En aquest sentit, estem convençuts que caminem en la bona direcció quant a la lluita contra la corrupció, tant dins de la nostra pròpia formació, com des de les administracions públiques dirigides per càrrecs electes del nostre partit.
I per últim, és evident que la societat demana cada vegada més participar en la presa de decisions de certa rellevància política. Doncs bé, aquestes primàries de què parlàvem abans en són un exemple. Un procés democràtic, obert a associats i simpatitzants pel qual es consulta les bases perquè diguin la seva i puguin escollir lliurement el seu candidat.
Aquest és el nostre projecte, un projecte modern, plural, obert, transparent i avançat amb el qual aspirem a portar Castellar i Catalunya allà on es mereixen ser.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad