El pla local de joventut

El passat ple es va aprovar el pla local de joventut. Aquest fet suposa un gran avenç al nostre, atès que el jovent disposarà d’un espai on poder créixer i participar del municipi.
No podem oblidar que el jovent suposa un teixit connectiu en qualsevol població que no es pot oblidar i que ha de gaudir d’espais on poder implicar-se en la vida local i fer créixer la identitat del municipi. Perquè, malauradament, ja fa temps que l’equip de govern va decidir suprimir l’únic espai on el jovent del poble es podia trobar i fer créixer la seva vida social: el casal jove. Aquest espai feia possible que el jovent pogués reunir-se i participar del model de poble que volen, poden aportar informació del que manca a nostre poble, disposen d’una visió de poble adaptada als avenços tecnològics dels que estan familiaritzats i entén el seu dia a dia amb preocupacions que afecten i preocupen a tot aquest segment de la població.
Ja fa temps que l’equip de govern viu d’esquena a la població jove i no els té en consideració quan s’han de prendre decisions importants i que marcaran el futur no només dels joves, sinó de tot el poble. Temes com ara el lloguer de pisos, les facilitats a l’hora de trobar feina o bé a l’emprenedoria.
Per tant celebrem que l’equip de govern hagi recuperat aquest espai, però no podem oblidar la seva metodologia de servei clientelar i partidista. Per això també estarem molt a sobre de l’equip de govern pel què fa a aquest tema, per tal d’evitar que hi hagi desviacions respecte al pla de treball promès en el recollit en el pla de joventut.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.    Veure
Privacidad
Aneu a la barra d'eines