El pla local de joventut

01/03/2018

El passat ple es va aprovar el pla local de joventut. Aquest fet suposa un gran avenç al nostre, atès que el jovent disposarà d’un espai on poder créixer i participar del municipi.
No podem oblidar que el jovent suposa un teixit connectiu en qualsevol població que no es pot oblidar i que ha de gaudir d’espais on poder implicar-se en la vida local i fer créixer la identitat del municipi. Perquè, malauradament, ja fa temps que l’equip de govern va decidir suprimir l’únic espai on el jovent del poble es podia trobar i fer créixer la seva vida social: el casal jove. Aquest espai feia possible que el jovent pogués reunir-se i participar del model de poble que volen, poden aportar informació del que manca a nostre poble, disposen d’una visió de poble adaptada als avenços tecnològics dels que estan familiaritzats i entén el seu dia a dia amb preocupacions que afecten i preocupen a tot aquest segment de la població.
Ja fa temps que l’equip de govern viu d’esquena a la població jove i no els té en consideració quan s’han de prendre decisions importants i que marcaran el futur no només dels joves, sinó de tot el poble. Temes com ara el lloguer de pisos, les facilitats a l’hora de trobar feina o bé a l’emprenedoria.
Per tant celebrem que l’equip de govern hagi recuperat aquest espai, però no podem oblidar la seva metodologia de servei clientelar i partidista. Per això també estarem molt a sobre de l’equip de govern pel què fa a aquest tema, per tal d’evitar que hi hagi desviacions respecte al pla de treball promès en el recollit en el pla de joventut.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad