Diada

11/09/2018

Una vegada més, el nostre país ha donat una meravellosa imatge de sí mateix. De forma ordenada, pacífica, festiva i neta, més d’un milió de persones han omplert l’Avinguda Diagonal de Barcelona.
Malgrat els mals averanys dels de sempre; malgrat la repressió policial, mediàtica i judicial; malgrat les amenaces de sabotatge per part d’elements infiltrats; malgrat les provocacions violentes de les setmanes anteriors, gent de tota mena i de totes les edats ens hem trobat un any més per compartir els nostres anhels de justícia, llibertat, democràcia i respecte als drets humans.
Evidentment, els presos polítics i els exiliats han ocupat un lloc d’honor. Malgrat haver passat gairebé un any des del seu ingrés a presó, la gent manté present el record dels qui estan posant en evidència la inconsistència democràtica de l’Estat Espanyol.
El moviment democràtic més important del segle XXI a Europa ha tornat a obrir totes les capçaleres dels noticiaris de tot el món. Llevat dels mitjans de comunicació espanyols, que serveixen interessos molt allunyats de la veritat, i que, tal com ja ens tenen acostumats, segueixen guanyant la guerra de Cuba.
Un pas més, una mica més a prop. Estiguem preparats.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad