Participació de cartró pedra

28/11/2018

Si la política es fonamenta genuïnament en una vocació de servei públic, escoltar les problemàtiques d’aquells per als qui es governa ha de ser la norma, no una excepció.
Aquest equip de govern, després de tants anys d’impunitat gràcies a la majoria absoluta, s’ha malacostumat a la política de “l’ordeno y mando” sense tenir en compte l’opinió de la ciutadania en res del que s’executa des del consistori. Bé, per a ells el concepte de participació es limita a sotmetre a votació un cop a l’any una partida minúscula dels pressupostos municipals. Això i res és el mateix. Aquest tipus de participació és el mateix que quan els espanyols van referendar la LOE l’any 1966, és a dir, quan ja està tot decidit i cuinat, ho sotmetem a votació per blanquejar-nos la imatge i quedar com demòcrates de soca rel. No és això. Des de Junts per Castellar entenem que aquesta és una praxis que cal eliminar del panorama polític, i nosaltres volem fer-ho començant per la nostra vila.
En aquest sentit, aquesta mateixa setmana vam impulsar un grup de treball sobre l’aparcament, com a conseqüència de la destrucció de places d’aparcament a molts indrets del poble derivada de les darreres obres executades per convertir en zona de vianants alguns carrers. Si hi ha una reducció en l’aparcament, cal oferir solucions alternatives, més encara si es produeixen afectacions a les zones comercials. Tenim un aparcament subterrani infrautilitzat, mentre els carrers del voltant de la illa del centre estan saturats de cotxes de tal manera que els veïns han d’aparcar a l’altra punta del poble. I això no ens ho inventem. Ho sabem perquè ESCOLTEM a la gent! Quan no escoltes, passa que al final un està tan desconnectat de la realitat que afirma coses tan surrealistes com la del regidor Canalís en el penúltim ple, afirmant que a Castellar no hi ha problemes d’aparcament.
Tenim al davant un Ajuntament zero empàtic amb la ciutadania. La gestió de la defensa dels animals n’és un altre exemple. Ha calgut que el nostre grup entrés una pregunta al ple d’aquesta setmana sobre els pagaments endarrerits de fa mesos a la protectora Caldes Animal, que vetlla pels animals recollits a Castellar, perquè l’Ajuntament (amb superàvit, per cert) pagui les factures.
Aquest govern ens està fent passar vergonya i embruta la imatge del nostre poble. Castellar no s’ho mereix això. Aviat tindrem l’oportunitat de canviar-ho per a millor. Fem-ho!

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad