Un desig pel 2019? Un canvi per a Castellar!

02/01/2019

Encetem un nou any, el 2019, un any que desitgem que sigui un any de canvi per a Castellar. I és que, després de més d’onze anys de socialisme, Castellar necessita un canvi.

I canviar vol dir saber escoltar. Els castellarencs tenim dret a un govern municipal que escolti primer i actuï després, no a la inversa. L’eix vertebrador d’un municipi són les persones i l’escolta activa és la millor manera de validar si les decisions preses des de les instàncies municipals aporten solucions als problemes de la ciutadania o, altrament, en creen de nous.

Castellar ha de recuperar el temps perdut en aquests darrers anys. El nostre equip no té altra prioritat que Castellar ni cap altre interès que no sigui el de les persones que hi viuen i hi treballen.

El nostre, és un projecte catalanista i, per tant, compromès amb que Castellar sigui un municipi nítidament compromès i impulsor de la independència de Catalunya i la llibertat dels presos polítics, objectius prioritaris i que aspirem a assolir-los aviat.

És un projecte que cerca posar fi a l’èxode de joves de la vila cap a altres poblacions per la manca d’oferta formativa, laboral i d’habitatge. Un projecte que diu sí a ajudar a les persones a trobar un habitatge digne i assequible, però que alhora considera la seguretat una eina indispensable per a garantir la llibertat i els drets de les persones. Un projecte que es resigna a veure Castellar convertit en una ciutat dormitori i que aposta fermament per la innovació, la creativitat i l’emprenedoria com a motors del desenvolupament econòmic del municipi.

És un projecte animalista, que posa especial èmfasi en la protecció i la defensa desacomplexada dels drets dels animals. I també és un projecte que proposa un canvi en la manera com ens relacionem amb el nostre entorn natural. No podem seguir vivint d’esquenes a la riquesa que ens aporta el parc natural, precisament perquè és una font de riquesa i de benestar. Un projecte que mira al futur i que aporta solucions per al Castellar del demà i no al Castellar de fa quinze anys.

Castellar té un gran futur i Junts per Castellar té un projecte que el portarà més lluny que mai, allà on tantes vegades l’hem somiat. El nostre desig per aquest any és poder-ho fer realitat. Tenim un equip que creix dia a dia i que treballa per fer-ho possible. Us ho perdreu?

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad