Un cafè amb el JACKS

Aquesta tarda, hem tingut l’honor de rebre al nostre municipi la visita de Jaume Alonso-Cuevillas; diputat al Congrés, Catedràtic de Dret Processal de la UB i número 5 de Junts per la demarcació de Barcelona.
La seva visita ha començat amb una xerrada-col•loqui conduïda pel portaveu de Junts per Castellar a l’Ajuntament, Pau Castellví, on el nostre convidat ha explicat el que defensa Junts per Catalunya en, d’entre d’altres àmbits, el camí cap a la independència, la sortida de la crisi, la restitució dels drets civils i polítics, infraestructura, justícia i la regeneració de la política.
A continuació, Jaume Alonso-Cuevillas, acompanyat per l’executiva local de Junts i alguns simpatitzants, ha visitat diversos paratges del poble i alguns comerços del centre.
Des de Junts per Castellar volem agraïr a en JACS que hagi passat per Castellar i li desitgem a ell i a tota la candidatura de #Junts un gran resultat en les eleccions del #14F.
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad