Junts per Castellar insta l’equip de govern a no descuidar l’arbrat i els espais verds i enjardinats

 

Un distintiu de pagament no tapa ni elimina les mancances en l’actuació de l’equip de govern en matèria de jardineria.

Castellar forma part des de l’any 2020 del projecte “Viles Florides” de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats a través d’espais verds urbans i enjardinats. Inicialment, va semblar que la inscripció a aquesta iniciativa podia marcar un abans i un després pel nostre municipi, tenint en compte el descuit sistemàtic que l’equip de govern del PSC portava anys exhibint respecte molts dels espais verds, espais enjardinats i arbrat urbà del nostre municipi. Crèiem que l’equip de govern ja en tenia prou de places encimentades, escocells buits i vegetació desfermada.

Tanmateix, un any després de la inscripció de Castellar al projecte, la situació encara deixa molt a desitjar: carrers lluint jardineria poc o gens mantinguda, espais en l’entorn urbà completament despoblats, zones enjardinades totalment descuidades, voreres amb vegetació desfermada que envaeix la via pública, brancam dels arbres que dificulta la mobilitat i seguretat dels vianants, sobretot de persones amb mobilitat reduïda; sigui per diversitat funcional, discapacitat, gent gran, cotxets de nadons i embarassades, o per altres motius… totes situacions que formen part del dia a dia dels veïns.

En el moment en què, com a poble, vam entrar a formar part del projecte “Viles Florides” l’any 2020, l’equip de govern va adoptar el compromís de millorar les condicions que afecten la jardineria del nostre entorn urbà, mantenint-la adequadament. Malgrat una inversió extraordinària de 30.000€ en reposició d’arbrat viari després de la nostra anterior queixa sobre aquest assumpte, actualment la manca d’inversió en personal de jardineria és notable i les veïnes i veïns de Castellar no veiem l’actuació esperada.

Des de Junts per Castellar instem al govern municipal a complir el compromís de fa un any. Volem gaudir d’un poble cuidat, accessible, ple de color i vida – i cap distintiu pagat pot substituir l’estructura que necessitem com a Ajuntament per tal d’aconseguir-ho.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad