BENVINGUTS A LA CATALUNYA DEL SÍ

 

L’1 d’octubre ens vam autodeterminar i vam decidir esdevenir una República lliure dins de la Unió Europea. Espanya, no només no va acceptar el resultat del referèndum, sinó que va desencadenar una onada de repressió per impedir la constitució de la República catalana.

El juliol de l’any 2020, Junts per Catalunya vam néixer per dur a terme el mandat de l’1 d’octubre, un mandat amb el qual aspirem a viure en plena llibertat a un territori on existeixi una veritable justícia social i una igualtat d’oportunitats per a tothom. I en aquest camí, fins a la proclamació de la República, treballem per la Catalunya del Sí, la Catalunya del SÍ a la independència i del SÍ a la solvència. Una Catalunya en positiu. Una Catalunya de suma. Una Catalunya líder.

 

La Catalunya del SÍ…

 

És la Catalunya que va guanyar l’1 d’octubre i diu  a defensar l’autodeterminació davant dels qui neguen aquest dret fonamental. La Catalunya que diu  a la independència. La Catalunya que diu SÍ al progrés econòmic. La Catalunya que diu SÍ a la justícia social i la Catalunya que diu SÍ a un futur sostenible.

És la Catalunya que diu  a la defensa del català com a llengua pròpia i oficial, i al model de la immersió lingüística com a element de cohesió social. La Catalunya que diu  a l’elaboració dels pressupostos més expansius de la història. La Catalunya que diu  a un projecte sostenible per al país. La Catalunya que protegeix els menors de la violència domèstica i diu SÍ al tràmit d’una llei contra la violència vicària. La Catalunya que diu  a l’ampliació del programa ‘Reallotgem’ per aturar desnonaments de persones vulnerables.

 

La Catalunya del SÍ, la fem junts.

 

Encetem ‘La Catalunya del Sí’ per explicar les nostres idees de present i futur, i posem en valor totes aquelles propostes estratègiques que marquen el nostre full de ruta. Amb ‘La Catalunya del Sí’ repassem les principals accions que hem dut a terme durant aquest 2021, tant des del Govern de la Generalitat com des de la resta de cambres parlamentàries i territori.

 

En definitiva: diem SÍ a una Catalunya millor. SÍ a la Catalunya lliure. 

 

Ho farem possible i ho culminarem amb tots vosaltres al costat, fent un pas endavant en el compromís col·lectiu i fent més gran Junts per Catalunya.

 

LA CATALUNYA DEL SÍ, LA FEM JUNTS.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad