El Govern acorda, a proposta de la conselleria de Justícia, instar l’Estat espanyol a obrir una comissió d’investigació sobre els atemptats del 17A

 

Els consellers de Junts, de manera unànime, han donat suport a la proposta

El Govern de la Generalitat ha acordat avui, a proposta de la conselleria de Justicia, instar a l’Estat espanyol a obrir una comissió d’investigació sobre els atemptats del 17 i 18 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils, arran les declaracions de l’excomissari de policia, José Manuel Villarejo, davant l’Audiència Nacional el passat 11 de gener. Villarejo va dir que “es volia donar un petit ensurt a Catalunya”, però el CNI “va calcular malament les conseqüències”.

A més d’això, l’Executiu demana al president Pedro Sánchez que informi al president de la Generalitat de les diferents actuacions d’investigació fetes o previstes i que es modifiqui l’actual llei espanyola de secrets oficials.

Els consellers de Junts per Catalunya de manera unànime, han donat suport a la proposta. El Govern considera que és necessari que s’obri una investgació per esclarir la veracitat de les declaracions de l’excomissari Villarejo.

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad