Concentració per la Pau a Ucraïna

Aquesta tarda, a les 19 hores, s’han realitzat simultàniament a diferents ciutats i poblacions de Catalunya concentracions en suport a la societat ucraïnesa i en defensa de la pau.
A Castellar, s’han reunit als Jardins del Palau Tolrà per condemnar la invasió russa i clamar plegats en favor de la pau. Una representació de l’executiva de Junts per Castellar també hem estat presents per donar suport.
Sergiy Kozak, castellarenc nascut a Ivano-Frankivsk, a la zona oest d’Ucraïna, s’ha encarregat de llegir el manifest amb un perfecte Català, a Castellar hi ha 27 persones procedents d’Ucraïna.
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad