Convocatòria acte LES DONES I LA POLITICA


Benvolgut/a,

El Dia Internacional de les Dones és un bon moment per a reflexionar sobre els avenços aconseguits en la igualtat entre dones i homes, demanar més canvis i celebrar la valentia i la determinació de les dones que han jugat un paper clau en aquesta lluita al llarg de la història.

El 8 de març és una data de mobilització i reivindicació dels drets de les dones i del camí que encara queda per recórrer per tal d’assolir la igualtat efectiva entre dones i homes.

Des de Junts per Sabadell també ens afegim a aquesta reivindicació i per això comptarem amb la presència de tres dones emblemàtiques, lluitadores i fortes dins del món de la política amb les que podrem compartir una bona estona i ens explicaran les seves vivències dintre d’aquest món tradicionalment molt masculí i en el que, per sort, cada cop és més habitual la presència femenina.

Et convidem a que participis amb nosaltres el proper dissabte 12 de març a les 11:30 a la Plaça del Gas, Sabadell.

T’esperem!!!

Mercè Cantero
Coordinadora Local Junts a Sabadell

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad