Junts al Senat aprova una moció que reclama apostar per la indústria dels videojocs en clau formativa

 

 

Castellví reclama desenvolupar la competitivitat del sector per a l’atracció d’inversió, el talent intern i el consum responsable de videojocs

 

La portaveu de Junts per Catalunya a la Comissió de Joventut, Assumpció Castellví, ha aconseguit aprovar per unanimitat aquest dilluns una moció que insta el Govern espanyol a desenvolupar la competitivitat de la indústria dels videojocs. La moció reclama a l’Executiu “apostar decididament pel sector des d’una perspectiva formativa, promovent l’atracció d’inversió, el talent intern i el consum responsable de videojocs”.

En la seva intervenció, Castellví ha remarcat que la dels videojocs “és una de les indústries que més aposten pel talent jove, per la innovació i per la professionalització del sector tecnològic”. En aquest sentit, la senadora per Tarragona ha apuntat a la necessitat de “desenvolupar mecanismes que permetin i afavoreixin la creació, la implantació i el creixement de projectes empresarials i inversions de la indústria dels videojocs”.

Castellví ha recordat que mentre a Espanya “no existeix un reconeixement que afavoreixi i incentivi el desenvolupament empresarial del sector”, a Catalunya, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l’Agència Catalana per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) “treballen des de fa anys per a acompanyar projectes empresarials, professionalitzar el sector del videojoc a través de la formació i la captació de talent, desenvolupar la seva competitivitat i internacionalització, així com per a atreure noves inversions a Catalunya”. Una visió i aposta per la innovació i les indústries del futur que “ha portat Catalunya a representar la major implantació d’empreses de videojocs respecte a altres territoris de l’estat”, ha defensat Castellví

 

Madrid, 14 de març de 2022

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad