Junts registra una Proposició de Llei per afrontar el greu problema de l’exclusió financera

 

 

La iniciativa és la mateixa que va anunciar i presentar el conseller Giró fa unes setmanes

15La portaveu de Junts al Congrés, Miriam Nogueras, ha registrat una Proposició de Llei que exigeix ​a les entitats proveïdores del servei de caixers automàtics un funcionament, manteniment i operativitat continuada dels caixers biomètrics.

La proposta la va anunciar i va presentar fa unes quantes setmanes el conseller d’Economia, Jaume Giró, i busca “resoldre el preocupant i urgent problema de l’exclusió financera”. En unes declaracions als mitjans, Nogueras ha dit que “semblava que ERC i En Comú Podem se sumarien a la iniciativa, però finalment no ha estat així. Esperem que en els propers dies s’hi puguin sumar”.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad