Junts impulsa una declaració del Parlament sobre el compromís amb l’Any Europeu de la Joventut 2022

 

La diputada Judith Toronjo assegura que és una oportunitat per posar els joves al centre de les prioritats polítiques 

El grup parlamentari de Junts per Catalunya ha presentat una declaració del Parlament sobre el compromís amb l’Any Europeu de la Joventut 2022, com a iniciativa marc per posar els joves al centre de les prioritats polítiques i per implicar-los com a ciutadans en els grans reptes presents i de futur.

La Comissió Europea ha posat en marxa per aquest any 2022 la iniciativa Europea Year of Youth (Any Europeu de la Joventut). D’aquesta manera, s’impulsa un debat monogràfic durant la sessió plenària del 10,11 i 12 de maig, sobre emancipació juvenil. “És important que des del Parlament es pugui debatre sobre quins han de ser els reptes i les oportunitats dels joves”, ha explicat la diputada Judith Toronjo.

Entre altres accions, la declaració reconeix el paper del Congrés de la Joventut de Catalunya del 2022 els dies 17,18 i 19 de març i la posterior elaboració del Pla Nacional de Joventut. També constata que les accions en favor de les polítiques de joventut han d’anar més enllà del 2022, centrant-se especialment en la superació dels problemes estructurals en matèria d’ocupació, habitatge i salut mental i emocional.    

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad