Batet: “El Govern espanyol ha perdut credibilitat i cada dia es mereix menys confiança”

 

El president del grup parlamentari adverteix que Pedro Sánchez ni compleix amb el Sàhara ni amb la promesa de regular el preu de l’energia

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha denunciat avui al Parlament que el Govern espanyol ha perdut credibilitat i cada dia es mereix menys confiança. Batet ha advertit que Pedro Sánchez  “ni compleix amb les seves idees, com hem comprovat amb el Sàhara, ni compleix amb la seva paraula, com hem vist amb la seva inacció sobre el preu de l’energia”. En aquest sentit, durant la sessió de control al president de la Generalitat, Batet ha preguntat si “un govern amb aquestes credencials pot ser mereixedor de confiança i credibilitat per resoldre el conflicte polític entre Catalunya i l’Estat”.

Batet ha lamentat que el Govern espanyol hagi fet saltar pels aires la sobirania i el dret a l’autodeterminació del Sàhara. Ni ha tingut cap mena de contemplació per al poble sahrauí, ni ha respectat un principi històric que el PSOE sempre havia defensat; i ni tan sols els hi ha tremolat el pols incomplint resolucions de les Nacions Unides sobre el Sàhara”, ha subratllat.

Per això, el president del grup parlamentari ha defensat que la decisió és absolutament errònia, no només per la vulneració de drets fonamentals, sinó també per les conseqüències que pot tenir en l’increment de preu de l’energia”.

De fet, Batet ha manifestat que el Govern espanyol “va tard i malament” en l’aplicació de mesures urgents respecte de la majoria d’estats europeus: “No només ha fet marxa enrere en regular el preu de l’energia, sinó que potser aconsegueix encarir-lo encara més”. És a dir, “moltes declaracions i poques accions davant d’una situació que afecta seriosament la butxaca de la gent i la viabilitat de les empreses del país”, ha conclòs.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad