Junts aconsegueix que les empreses tinguin una bonificació del 100% per a les pràctiques en la formació dual

 

 

Castellví: “Hem blindat les nostres competències i col·laborat perquè el nou model d’F.P. sigui inclusiu, prospectiu, integrador i en contínua actualització”

 

Junts per Catalunya al Senat ha aconseguit que la nova Llei d’ordenació i integració de la Formació Professional, aprovada aquesta tarda a la cambra alta, contempli que les empreses tinguin una bonificació del 100% per a les pràctiques en la formació dual. “Un punt essencial per a Junts”, ha destacat la senadora Assumpció Castellví, que ha afegit: “Ens congratulem que gràcies a les nostres aportacions blindem les competències de la Generalitat de Catalunya i fem un nou model d’F.P. inclusiu, prospectiu, integrador i contínuament actualitzat”.

 

En aquesta línia, Junts també ha aconseguit que 7 esmenes seves, treballades al costat de les entitats educatives, sindicats i associacions de l’àmbit de l’educació i tècnic, siguin incorporades en el desplegament de la Llei. Aquestes esmenes són en el sentit de  “millorar els itineraris formatius; augmentar els recursos per als centres i empreses per a assumir la dualitat en l’FP; agilitzar la normativa per a l’ampliació de màsters i “augmentar els cicles formatius de grau bàsic, específics per a fomentar la inclusió”, ha resumit Castellví.

 

Aquesta Llei dóna resposta a les necessitats actuals i segueix la línia de les especificacions europees”, ha destacat la senadora que també ha revelat l’establiment “d’un canal de comunicació permanent per al seguiment del desenvolupament de la Llei” entre Junts per Catalunya i el ministeri d’Educació i Formació Professional.

 

Madrid, 23 de març de 2022

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad