Reunió al Parlament amb la Presidenta Laura Borràs

25/03/2022
Aquest matí, des de Junts per Castellar hem facilitat a la Plataforma de Lluita per la Salut Digne de #Castellar una reunió al Parlament amb la Presidenta Laura Borràs, en representació de les més de 4.700 signatures recollides a favor de la prestació d’atenció continuada a les nits al nostre CAP (un servei que actualment, per llei, ja s’hauria d’estar prestant), així com per a restituir els altres serveis que es prestaven abans de la crisi.
La Presidenta del Parlament ha recollit les reivindicacions de la Plataforma i les traslladarà al Conseller de Salut, l’H. Dr. Argimon, per tal de poder implementar solucions reals a aquestes problemàtiques. El govern, amb el Conseller Argimon al capdavant de salut i del Conseller Giró al capdavant del pressupost, ja ha fet una gran tasca incrementant un 15% el pressupost del 2022 en Salut i adoptant el compromís de revertir totes les retallades en Salut d’anteriors governs.
Posteriorment a aquesta primera reunió, la plataforma també ha tingut una reunió, de la mà de l’Alcalde, amb el grup del PSC al Parlament, amb qui ens consta que han lliurat les firmes recollides per transformar la petició de l’entitat en una iniciativa.
Des de Junts seguirem treballant per aportar solucions reals mitjançant la via de la negociació amb la Conselleria. Això necessàriament ha de passar perquè cap grup, de manera unilateral, se n’apropïi pel seu benefici polític. Portem molt temps, fins i tot abans de l’emergència de la Plataforma, fent gestions discretes i insistents per canviar aquesta realitat i seguirem treballant per aconseguir-ho.
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad