Batet: “Farem campanya activa a favor del sí a la consulta dels Jocs d’Hivern al Pirineu”

 

 

El president del grup parlamentari celebra que la consulta inclogui les nou comarques implicades, com sempre ha defensat Junts

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet ha anunciat avui que Junts per Catalunya farà campanya activa a favor del sí a la consulta per a la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern del 2030: “Diem sí als Jocs i diem sí al Pirineu perquè diem sí a Catalunya”. En aquest sentit, ha celebrat que “la convocatòria de la consulta impulsada pel Govern inclogui les nou comarques implicades, com sempre hem defensat”.

Batet ha reafirmat el compromís de Junts per Catalunya per seguir treballant, conjuntament amb la societat civil i les institucions del Pirineu, “perquè els Jocs d’Hivern del 2030 siguin una realitat i siguin un nou èxit, com va ser-ho Barcelona 92, i també un orgull de país i d’autoestima col·lectiva”.

El president del grup parlamentari ha recordat la projecció internacional dels Jocs del 92 i la campanya impulsada aleshores amb el missatge “Freedom for Catalonia”. “Va ser el primer gran acte d’autoafirmació, de consciència nacional de tota una generació, reivindicant en el marc d’un gran esdeveniment mundial que volem ser un país lliure”, ha afirmat en la sessió de control al president de la Generalitat.

Batet ha recalcat que, amb la candidatura per als Jocs Olímpics 2030, “tenim una nova oportunitat que hem de saber aprofitar per impulsar les comarques del Pirineu; per accelerar projectes que milloraran la qualitat de vida de la seva ciutadania; per garantir l’equilibri territorial; per projectar Catalunya des de fora de Barcelona i, sobretot, per situar el Pirineu català al món”. A parer seu, “aquest ha de ser l’esperit d’uns jocs, organitzats i executats amb criteris sostenibles, de respecte al territori i també democràtics”.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad