Junts presenta una bateria d’esmenes al Projecte de Llei de Ciència, Tecnologia i Innovació

 

 

 

La diputada Mariona Illamola Dausà ha treballat en col·laboració amb el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat, amb l’objectiu de preservar les competències catalanes en aquesta matèria, entre d’altres

 

La diputada i portaveu d’Universitats de Junts al Congrés, Mariona Illamola Dausà, ha presentat un total de 39 esmenes al Projecte de Llei de reforma de la Llei de CiènciaTecnologia i Innovació. Ho ha fet en estreta col·laboració amb el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, i en consonància amb el Projecte de Llei de la Ciència de Catalunya, actualment en tràmit parlamentari.

Amb aquestes esmenes busquem, entre d’altres, preservar les competències catalanes”, apunta Illamola Dausà, qui també destaca que, per elaborar-les, “hem escoltat les peticions de tots els centres de recerca de Catalunya, tant de les universitats públiques com de les que són sense afany de lucre”.

Madrid, 6 d’abril de 2022

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad