Batet: “Pedro Sánchez no ha aportat cap solució ni voluntat d’investigació creïble sobre el Catalangate. Només paraules buides”

 

 

El president del grup parlamentari exigeix explicacions i responsabilitats al Govern espanyol davant l’escàndol d’espionatge massiu

 

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha acusat  Pedro Sánchez d’haver-se referit per primera vegada al Catalangate sense aportar “cap solució ni voluntat d’investigació creïble. Només paraules buides, igual que la seva voluntat de diàleg”, deu dies després de la revelació d’aquest cas d’espionatge massiu. “El Govern espanyol no dialoga. El Govern espanyol només espia”, ha afirmat en la sessió de control al president de la Generalitat.

En aquest sentit, Batet ha demanat explicacions i responsabilitats a l’Estat espanyol davant d’aquest escàndol: “Pedro Sánchez ha de donar explicacions detallades, el Congrés dels Diputats ha de crear una comissió d’investigació i el Govern espanyol ha de depurar responsabilitats”.

Batet també ha exigit conseqüències en la governabilitat de l’Estat davant de l’escàndol d’espionatge: “No es pot continuar donant suport a un govern que vulnera drets”. Per això, ha expressat tot el suport al president Aragonès per actuar “amb la màxima contundència i unitat”. A parer seu, l’Estat espanyol està disposat a tot per acabar amb l’independentisme perquè “ha posat al descobert que la democràcia espanyola està corcada per dins. Completament podrida”.

De fet, el president del grup parlamentari ha denunciat que Espanya “ni és un estat democràtic ni és un estat de dret: apallissa ciutadans en un referèndum, empresona líders polítics o els obliga a exiliar-se, persegueix judicialment milers de persones, arruïna càrrecs públics, i espia massivament polítics, advocats, periodistes, metges o empresaris”. “L’Estat espanyol vulnera drets fonamentals, sense límits i sense escrúpols”, ha sentenciat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad