Nogueras a Robles: “Per acció o omissió, Pedro Sánchez és el màxim responsable de l’espionatge a l’independentisme”

 

 

“Exigim que facin un servei a la democràcia i permetin una comissió d’investigació pel Catalangate”, subratlla la diputada La portaveu de Junts al Congrés, Miriam Nogueras, ha tornat a exigit a la ministra de Defensa que es constitueixi una comissió d’investigació al Congrés per aclarir el cas d’espionatge contra l’independentisme. “El Govern de Sánchez ha posat el ministeri de Defensa i el CNI a la diana, i vostè es presta perquè deu considerar que fa un servei a la pàtria”, ha lamentat Nogueras, que ha insistit que “nosaltres el que exigim és que el Gobierno faci un servei a la democràcia i permeti una comissió d’investigació. Han d’investigar-ho tot i a tots. Si no ho fan, vostès seran còmplices”. Nogueras ha assegurat que “per acció o omissió, el senyor Pedro Sánchez és el màxim responsable de l´espionatge a l´independentisme, el màxim responsable del Catalangate, mentre no es provi el contrari“. La diputada de Junts ha retret a Robles que s’hagin vulnerat “drets fonamentals com el de la defensa, la intimitat, el secret de les comunicacions, la representació política i un llarg etc”. I en aquest sentit, li ha demanat que “es deixin de contes” perquè “el seu Gobierno no només no neteja les clavegueres, sinó que les col·loca, per exemple, de cap de secció de la secretaria general de la prefectura superior de Madrid”. “Ens estan espiant i ho fan des de fa anys”, ha destacat Nogueras, qui ha llançat tres preguntes finals a la ministra de Defensa: “Qui són els responsables, senyora ministra? No ho vol saber? Li dic jo perquè no volen una comissió de recerca? Perquè el ministeri de Defensa i CNI només són la punta de l’iceberg”.

 

Madrid, 27 d’abril de 2022

 

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad