La presidenta Laura Borràs i el conseller Jordi Turull presenten una precandidatura conjunta per a la presidència i secretaria general de Junts per Catalunya

 

 

La nova direcció de Junts s’escollirà el proper 4 de juny en el Congrés Nacional que el partit celebrarà a Argelers

 

La presidenta Laura Borràs i el conseller Jordi Turull han oficialitzat la seva precandidatura conjunta per a l’elecció de càrrecs de la nova direcció de Junts per Catalunya, que s’escollirà el proper dia 4 de juny en el Congrés Nacional que el partit celebrarà a Argelers. Borràs optarà a l’elecció com a presidenta del partit i Turull ho farà com a secretari general.

En una roda de premsa conjunta, la presidenta Laura Borràs ha afirmat que “el Congrés de Junts és una gran oportunitat, aquest acord que avui presentem en aquesta precandidatura va en la línea de consolidar el projecte de Junts. És un projecte de partit i al servei del país”“Amb aquest pacte hi guanya Junts per Catalunya, perquè consolida la imatge de partit que som i que volem ser. Sumar, multiplica. Ens emmirallem per aconseguir la independència”, ha reblat.

El conseller Jordi Turull ha assegurat que “Junts per Catalunya està plena de persones per les quals val la pena treballar i hem pres la determinació amb la presidenta Laura Borràs de fer equip. No hem rematat la feina per la qual els ciutadans van decidir que aquest país fos independent”. El conseller ha destacat que Junts és “el partit del president Puigdemont. Ens emmirallem amb la seva força i determinació i volem donar el missatge d’il·lusió per assolir la independència”.

 

A més de Borràs i Turull, la candidatura presentada inclou els següents noms:

Presidenta: Laura Borràs.

Vicepresidències: Josep Rius, Aurora Madaula, Francesc de Dalmases i Anna Erra.

Secretari General: Jordi Turull.

Secretari d’Organització: David Torrents.

Secretari de Finances: Teresa Pallarès.

Membres de l’Executiva: Jaume Alonso-Cuevillas, Damià Calvet, Joan Canadell, Cristina Casol, Montserat Caupena, Violant Cervera, Jordi Fàbrega, Glòria Freixa, Gemma Geis, Montserrat Girbau, Jaume Giró, Marta Madrenas, Toni Morral, Míriam Nogueras, David Saldoni, Mònica Sales, Miquel Sàmper, Aleix Sarri, Ester Vallès i Salvador Vergés.

 

Barcelona, 10 de maig.

 

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad