El Secretari general Jordi Turull denuncia la manca d’inversions en infraestructures de l’Estat espanyol a Catalunya

 

Turull afirma que “el peatge més car que paga Catalunya és el de la dependència d’Espanya”

 

 

 

El Secretari general ha denunciat la falta d’inversió de l’Estat espanyol en infraestructures a Catalunya. Divendres passat la ministra de Transport, Raquel Sánchez, va venir per anunciar un acord per la B-40, la ronda del Vallès. “Després de conèixer que la inversió per part de l’Estat a Catalunya era del 36% i que altres reben el 186%, entenem que la visita de la ministra Raquel Sànchez el divendres era una provocació”, ha afirmat. Turull ha lamentat que “el peatge més car que paga Catalunya és el de la dependència d’Espanya”. En aquest sentit, el Secretari general ha afirmat que “estem tips dels anuncis. El que volem són accions i tenir la capacitat de decisió tant del traçat com dels diners per poder tirar endavant les infraestructures de Catalunya”. La Generalitat no va assistir a l’acte. Sobre això, el Secretari general ha afirmat que “no se’ns ha de dir que els hem plantat. Són els govern espanyols qui planten a la resta de catalans amb aquest incompliment reiterat de les inversions” i ha refermat el “compromís de Junts i del Govern” amb aquest tram.

 

El Secretari general ha posat d’exemple la problemàtica de la manca d’infraestructures les cues a les carreteres catalanes aquest passat cap de setmana, “s’han alliberat els peatges, però no s’ha complert amb les infraestructures pendents” i la no execució del corredor ferroviari mediterrani.

Per altra banda, el Secretari general ha anunciat que ha proposat que se sotmeti a votació de la militància que David Torrents ocupi la secretaria d’organització i Ester Vallès i Lluís Guinó com a vocals. Turull ha afirmat que aquesta proposta obeeix a “l’equilibri de l’acord de la candidatura unitària” i ha insistit que ha assumit aquesta responsabilitat “per ser útil amb un missatge de mentalitat d’equip”. Sobre les persones proposades, ha afirmat que “amb aquestes persones podem fer molt bona feina”.

 

Barcelona, 13 de juny de 2022.

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad