David Torrents, Ester Vallès i Lluís Guinó, ratificats per la militància per integrar l’Executiva Nacional

 

David Torrents ocuparà la secretaria d’organització i Ester Vallès i Lluís Guinó accediran com a vocals

 

La proposta del secretari general, Jordi Turull, ha quedat aprovada amb 1.162 (62,41%) vots favorables, en front dels 700 vots (37,59%) en contra. A la votació han participat 1.862 (30,98%) afiliats i afiliades. 

Després de conèixer el resultat, el secretari general Jordi Turull, ha expressat la seva satisfacció pel resultat de la votació perquè “demostra l’esperit unitari dels afiliats i afiliades de Junts amb el seu vot”. La proposta obeïa a “l’equilibri de l’acord de la candidatura unitària” i permet seguir treballant “per ser útil amb un missatge de mentalitat d’equip”.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad