Poble brut i descuidat

 

Des de Junts per Castellar continuem insistint que el servei de neteja del nostre poble no s’està gestionant correctament. Segons sembla, l’empresa concessionària no està complint amb els serveis contractats.

Justament aquest any hi havia un increment important en els pressupostos destinats a millorar aquest servei. Un servei que no només no ha millorat, sinó que està pitjor que els anys anteriors.

Tenim els carrers bruts, passen dies i dies i veus la mateixa brutícia al mateix lloc. Brutícia generada molts cops per l’incivisme d’alguns vilatans. D’altra banda el servei de buidatge no es percep que s’hagi incrementat, els contenidors estan bruts i plens de pintades i molts fora del seu lloc. Cada contenidor té un centrador fixat a terra que serveix per tenir-los alineats correctament, però si el contenidor no està el seu lloc, aquest centrador queda el mig del pas, on pot entrebancar-se qualsevol persona i fer-la caure.

Aquests últims dies he observat un exemple de les deficiències d’aquest servei al carrer Catalunya, i és que a causa de les obres es va trencar una canonada i per al carrer baixava d’aigua i fang de banda a banda, fins i tot en alguns punts passava per sobre la vorera. Fa més d’una setmana que encara hi ha fang, ni l’empresa que ha provocat aquesta fuga ni el del servei de neteja municipal se n’han fet càrrec.

Als polígons tampoc s’està fent la feina que pertoca, un clar exemple de la deixadesa d’aquesta empresa és el carrer Berguedà, carrer d’accés a la deixalleria del polígon Pla de la Bruguera. Hi ha un punt al centre del carrer on algunes persones incívicament aboquen sacs i bosses plenes de deixalles. Quan hi ha un punt amb tanta acumulació d’abocaments, es produeix un efecte crida i cada vegada s’hi acumulen més deixalles. Tanmateix, a molts carrers del polígon hi podem trobar ampolles i llaunes així com voreres plenes d’herbes on en alguns punts no es pot ni passar.

Demanem que l’equip de govern exigeixi a aquesta empresa que compleixi estrictament amb el servei per la que ha estat contractada i si és necessari, que se li apliquin sancions pel mal servei que està oferint.

Un altre punt que dona molt mala imatge és la zona de Can Turuguet, al costat del Viena, al tros de jardí de la carretera sempre està descuidat, amb les herbes altes i els arbres sense manteniment, no entenem per què passen els anys i no s’adjudica aquest tram a l’empresa que fa el manteniment a tots els laterals enjardinats de la carretera, no és el primer cop que ho denunciem.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad