Bones vacances

 

Aquests dies molts castellarencs començaran les seves vacances d’estiu. Unes setmanes per desconnectar de la rutina diària de tot l’any, gaudir de tota la família i del lloc escollit per passar aquests merescuts dies de descans.
Alguns aniran a la magnífica costa mediterrània per gaudi del mar i poder sufocar aquesta calor intensa que ens ha tocat aquestes últimes setmanes. La brisa marina i l’anar i venir de les onades ens ajuda a relaxar-nos per recuperar forces. Altres preferiran anar a la muntanya, per fruir de la natura i la tranquil·litat que ens aporta. Els més aventurers viatjaran per conèixer altres països i les seves cultures i tradicions, tots aquests coneixements i experiències ens enriqueixen com a persones i ens ajuden a valorar el que tenim. També n’hi haurà qui es quedaran aquestes setmanes a Castellar, jo seré un d’ells, per motius de feina durant molts anys no hem pogut fer les vacances ni al juliol ni a l’agost, ens havíem d’esperar fins al setembre quan la feina ja davallava, també és un bon mes per fer-les, no hi ha tanta aglomeració de gent i els preus són més raonables. Tot i ser fora al setembre, cada any per la diada procurem desplaçar-nos des d’on estem per participar en la manifestació i aquests últims anys, d’ençà que estic a Junts per Castellar, per col·laborar amb els actes que s’organitzen aquí a Castellar.
Aquest any moltíssima gent ha aprofitat per sortir també els caps de setmana previs a les vacances. I és que després de dos anys amb moltes restriccions, teníem molta necessitat de poder fer el que ens agrada. Desitgem que tothom passi unes bones vacances, ens retrobem el setembre.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad